Página

Peix

Ordena/Filtra
Chicharro mediano (350-495 g), pieza al peso aprox. 400 g
Calamar elaborado entero 200-600, al peso, compra mínima 600 g
Bacalao salvaje sin cabeza (2-4kg), pieza al peso aprox. 3 kg
Filete de trucha asalmonada, al peso, compra mínima 500 g
Sardina-Parrocha, al peso, compra mínima 500 g
Pargo entero y limpio de crianza, al peso, compra mínima 800 g
Ves a dalt
Afegir Eroski en línia a la teva pantalla d’iniciCerrar
Afegir Eroski en línia a la teva pantalla d’inici

Fes clic sobre la icona , després clica l’opció “Afegir la pàgina a” i, finalment, clica sobre “Pantalla d'inici”.

Fes clic sobre la icona i després selecciona “Afegir a la pantalla d'inici”.

EROSKI utilitza galetes pròpies i de tercers. Si accepteu expressament la nostra política de galetes o continueu navegant per diferents pàgines, accedint a...

Mostra el text complet

EROSKI utilitza galetes pròpies i de tercers. Si accepteu expressament la nostra política de galetes o continueu navegant per diferents pàgines, accedint a diferents àrees i menús, mitjançant aquesta acció afirmativa, n’accepteu la instal·lació i l’ús. Per obtenir-ne més informació feu clic aquí.

XTanca l'avís de galetes

tperos42s

9.2.0

Necessites ajuda?