Página

Antxoa, sardina, txitxarroa eta berdela

Ordenatu/Iragazi
Kostaldeko barbarina, pisura, gutxieneko erosketa 500 g
Antxoa ertaina, pisura, gutxieneko erosketa 500 g
Txitxarro ertain, (350-495 g), pieza pisura gutxi gorabehera 400 g
Txitxarro txikia, pisura, gutxieneko erosketa 500 g
Sardina/parrotxa, pisura, gutxieneko erosketa 500 g
Gora jo
Jarri Eroski online zure hasierako pantailanCerrar
Jarri Eroski online zure hasierako pantailan

Egin klik ikonoan , gero, "Gehitu orria hemen" atalean eta azkenik, "Hasierako Pantaila".

Egin klik ikonoan eta gero, hautatu "Jarri hasierako pantailan".

EROSKIk bere eta besteren cookieak erabiltzen ditu. Gure cookie-politika berariaz onartzen baduzu, edo orrietan...

Testu osoa erakutsi

EROSKIk bere eta besteren cookieak erabiltzen ditu. Gure cookie-politika berariaz onartzen baduzu, edo orrietan nabigatzen eta hainbat atal eta menutara sartzen jarraitzen baduzu, baiezko ekintza horren bidez cookieak instalatu eta erabiltzea onartzen duzu. Informazio gehiago nahi baduzu, egin klik hemen.

XItxi cookien oharra

tperos35s

8.19.6

Laguntzarik behar?